Meer resultaten voor vinyl drukken kleine oplage

vinyl drukken kleine oplage
 
Stickers - Printstudio-Rotterdam.
Een sticker is zelfklevend papier of kunststof, dat bedrukt of beschreven wordt en vervolgens op een product wordt bevestigd. Stickers zijn ook ideaal als promotiemateriaal. Bij Printstudio-Rotterdam kunt u goedkoop stickers printen in full colour, ideaal bij kleine oplage of spoed.
vinyl plaat maken
Wat is het verschil tussen offset drukken en digitaal drukken?
Ook is er een mogelijkheid om het drukwerk te personaliseren. Digitaal drukken in zwart/wit of fullcolour kan een alternatief zijn voor een kleine oplage, gepersonaliseerde mailings, dummy's, rapporten en last minute drukwerk. Groot formaat fullcolour plots voor binnen- of buitengebruik kunnen gedrukt worden op zowel papier, vinyl als canvas en op elk gewenst formaat.
GitaarNet.
Heb je al naar de prijzen gekeken? En het aantal minuten per kant? Het is niet eens echt vinyl, maar iets dat het benadert. Als ik hem was zou ik gewoon even met Record Industry bellen en vragen wat er mogelijk is. Ik ken mensen die daar een plaat hebben laten persen en de kwaliteit is echt goed en je mag het hele proces bijwonen. freddie bassman said: 12 december 2011 20:26.: dat is inderdaad erg duur zo weinig, volgendsmij is 500 ofzo wel n redelijk minimum. Kan me vergissen hoor, wij hebben n labeltje wat 12'' en 7' es' heeft uitgebracht. Volgendsmij word dat gedaan in tjegie ofzo.
Stickers klein formaat.
Oplage en levertijd. Oplage en levertijd. Klik op een prijs in de tabel om deze te selecteren en verder te gaan. De verwachte levertijd geldt alleen indien alle bestanden aangeleverd en goedgekeurd zijn voor de aangegeven tijd. Gratis verzending binnen NL.
Kleine oplage posters drukken - Reclameland.
Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen. Goedkope kleine oplage posters drukken. Reclameland drukt kleine oplage posters voor de laagste prijzen. Een poster is nog altijd een uitstekende manier om aandacht te vragen voor uw bedrijf, evenement of product.
Custom stickers nodig? Klunder Screen Digital Print.
Wist je dat er verschil zit in stickers voor indoor en outdoor? Klunder SD belooft je dat jouw gewenste stickers bedrukt worden met de beste kwaliteit, voor een scherpe prijs, of het nu in grote of kleine oplage is. Hoe we te werk gaan en wat we voor je kunnen doen lees je op deze pagina. Zelf stickers ontwerpen en laten drukken. Zelf stickers ontwerpen, daar kun je gave dingen mee doen!
Stickers printen Kleine oplage printerpro.nl.
Stickers op kleinformaat drukken vanaf 10 stuks. Variabel stickers printen Wat is variabel printen? Voor 14:00: uur besteld is dezelfde dag nog afhalen of bezorgen in Rotterdam, Den Haag en Delft of de volgende dag geleverd in de rest van Nederland. Bekijk alle bezorg afhaal opties. Voor stickers rond en ovaal kies Etiketten. Formaat tot A3,wil, je groter kies Stickers grootformaat. Minimale oplage van 10 stickers. Spoedservice 24h of same day pickup. Printerpro.nl biedt maatwerk op het gebied van kwaliteit en levertijd, waarbij service en flexibiliteit altijd het uitgangspunt is. Dit is de reden waarom wij als één van de weinige digitale drukkers uw digitale printwerk in eigen huis produceren op onze locaties in hartje Rotterdam en Delft, zo zijn we niet afhankelijk van derden en kunnen we de voordelen van eigen productie direct doorvertalen naar onze klanten.
Vinyl persen bij de CD Fabriek.
Ruime keuze bij vinyl persen. Iedereen kan in onze vinylperserij terecht om vinylplaten te laten maken. Wij persen voor u 12 platen in allerlei kleuren en maten en ook verschillende diktes zijn bij ons verkrijgbaar. Verder kunnen wij uw plaat voorzien van een bijpassende platenhoes. Wilt u weten wat de meest gangbare vinylplaat is? De 12 LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm wordt het meest gebruikt. Overigens zit het verschil tussen 33 en 45 rpm hem in de hoeveelheid audio per plaatkant: 19 minuten bij een 33 toeren plaat en 14 minuten bij een 45 toeren plaat. Vinylplaten in opvallende kleuren. Een vinylplaat is standaard zwart, maar we kunnen ook een leuke mengkleur toevoegen om uw plaat opvallender te maken. Rood, blauw of wit? Het is bij ons allemaal mogelijk. Kies voor een picture disc zodat er een fullcolour foto op uw vinylplaat wordt geplaatst. Op dit moment zijn bij vinyl persen de white label vinyl platen op 125 grams vinyl het meest populair. We kunnen ook blanco label vinylplaten inclusief een discohoes met labelgaten leveren.
CD persen kleine oplage VDH-media.
U kunt bij ons terecht voor zowel een 8 cm als 12 cm CD, business card CD en vinyl look CD, inclusief bedrukking en verpakking. Ga voor de flexibiliteit van ons bedrijf. Bent u op zoek naar een flexibele partner voor het drukken van CDs? Kom dan snel eens langs in ons nieuwe pand in Nieuwegein! Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten om een CD te laten persen in een kleine oplage?
Stickers drukken in kleine oplage - Stickerkoning.
Stickers laten drukken in kleine oplage heeft natuurlijk wel een nadeel, en dat zijn de kosten. Ook voor een klein aantal stickers wordt het hele proces van design tot het drukken doorlopen. Daarom is het voordeliger om te kiezen voor een groter aantal stickers.

Contacteer ons