Meer resultaten voor cd dvd bedrukken

cd dvd bedrukken
 
CD DVD printen 2 inktjet -.
Wat is er nodig om met inktjet een cdr dvdr te bedrukken.: Een printer die geschikt is om op een disc te printen. Een cd of dvd die geschikt is om met inkt te beprinten absorptielaag die de inkt vasthoud. Meer info
pennendrukkerij.nl
CD DVD BEDRUKKEN - DVD Fabriek BV - de Enige echte DVD Fabriek.
DVD 5 PERSEN. DVD 9 PERSEN. CD DVD BEDRUKKEN. CD FABRIEK FILMPJE. DISTRIBUTIE EN PLUGGING. AANBIEDING CD FABRIEK. DRUKWERK VOOR UW CD OF DVD PRODUCTIE. Uit ervaring weten wij dat veel geld en tijd besteed wordt aan het audiogedeelte van uw productie.
steektrap met leuning
Cds of Dvds bedrukken met eigen printer Blog Go4Inkt.nl.
Klik vervolgens op 'Afdrukken' in My Image Garden, deze zal indien nodig nog instructies geven over hoe de CD exact geplaatst moet worden. Als alles juist is geplaatst drukt u vervolgens op de Print-knop op uw printer. De printer zal nu moeten beginnen met de CD bedrukken!
DVD dupliceren CD Hamster Nergens goedkoper DVD laten dupliceren.
Uw dvd is bij ons in goede handen en daarbij kunnen ook voor het ontwerp en het drukwerk zorgen. Over CD Hamster. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven u graag persoonlijk advies en denken graag met u mee over een passend ontwerp. Wij garanderen u een zeer snelle levering. Als u een spoedopdracht heeft kunnen wij de order klaar maken terwijl u wacht. Standaard heeft u bij ons binnen 6 werkdagen uw order. Heeft u verder nog vragen? Dan horen wij deze graag van u! Heeft u Spoed? Bij ons geen probleem, wij leveren al vanaf één dag, en als het moet klaar terwijl u wacht, Kortom, wij helpen u graag! Plaats hier je beoordeling! Developed by Think Up Themes Ltd. Powered by WordPress. CD laten maken.
CD BEDRUKKEN - CD Drukken.
CD DVD VERPAKKING. Home CD CD BEDRUKKEN. Wij gebruiken geen labels, stickers of etiketten voor op de bedrukking van uw CD of DVD. De geperste CD, DVD, CD-rom wordt in de CD fabriek ook meteen bedrukt. Dit noemen we de labelopdruk.
Cd/dvd covers digitale druk - ZieZo Print - Flyers, folder, posters, visitekaartjes online bestellen.
- selecteer formaat -. CD cover 24 x 12 cm - gerild. CD cover 24 x 12 cm en 15 x 11,8, cm - gerild. DVD cover 27,4, x 18,4, cm. - selecteer bedrukking -. éénzijdig full color. tweezijdig full color.
CD Factory - CD Perserij Nederland.
De benodigde media of audio of eventueel data worden dan direct op de cd geperst met behulp van een glasmaster Een cd of dvd is gemaakt van plastickorrel en op zon cd zit weer een reflectie laag. Deze laag kaatst de laser retour in uw speler. Bij het dvd cd persen in onze cd perserij worden korrels van pvc verwarmd en in de mal gespoten. Vervolgens drukken we de audio op de drager. Aansluitend met een speciale laag op de drager aan en ter bescherming van de reflectieve laag komt daar nog een laag overheen. Premastering Glasmastering of een menu aanbrengen? - Geen probleem bij de CD Perserij -. Cd perserij en het bedrukken van uw cd. Wij kunnen meer dan puur en alleen het persen van cd-rom dvd. Wij zijn ook in staat om voor u het juiste artwork te produceren of een speciale verpakking. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende technieken zeef of offset druk. Voor de meest scherpe en realistische afdrukken. Ook het voorafgaande proces kunnen wij eventueel verzorgen. Heeft u bijvoorbeeld een idee maar geen ontwerp maken wij voor uw cd, een absolute professionele cover. Kleine oplage cd persen of cd branden.
De geperste CD of CD-rom wordt in de CD fabriek ook meteen bedrukt - CD Persen - DVD Persen.
CD DVD verpakking. Distributie en Plugging. Wij gebruiken geen labels, stickers of etiketten voor op de bedrukking van uw CD of DVD. De geperste CD, DVD, CD-rom wordt in de CD fabriek ook meteen bedrukt. Dit noemen we de labelopdruk.
CD, DVD, Blu-Ray dupliceren bedrukken Voor 18u besteld, morgen verzonden! - TWIKS MEDIA NL.
WordPress website onderhoud. Website laten bouwen. Schoolbord informatie scherm systeem. CD, DVD, Blu-Ray dupliceren bedrukken Voor 18u besteld, morgen verzonden! Voor 18:00: besteld, morgen verzonden! Vanaf minimaal 1 stuk! Laat ons je CD, DVD of Blu-Ray publiceren of branden! Upload je bestanden, kies je type disc, opdruk en betaal veilig via iDeal. Bij grotere aantallen vanaf 15 stuks moet je rekening houden met een langere levertijd 4 tot 5 werkdagen. Verzenden doen we de eerstvolgende werkdag, mits al het aangeleverde materiaal compleet is, tenzij anders aangegeven. Korting op basis van aantallen wordt automatisch berekend. 2 - 4. 5 - 10. 11 - 20. 21 - 50. Aanleveren van brandklare bestanden is hiervoor een must. Brandklaar wil zeggen dat de aangeleverde bestanden niet meer geconverteerd moeten worden voor CD, DVD of Blu-Ray spelers denk aan cda CD's, VIDEO_TS DVD en AVCHD-verzameling/BDMV Blu-Ray en dat alle data aangeleverde data compleet is. UITLEG 1 HOE MAAK IK ZELF DVD/BlU-RAY BESTANDEN?
SureThing Labeler.
Voor een unieke look voeg je speciale effecten toe aan je fotos of achtergronden met filters voor sepia, inkleuren, schakeringen reduceren of solariseren. Afspeellijsten maken en beheren. Nooit meer songtitels intikken. Voeg eenvoudig de artiest, de titel van het nummer, de albumtitel en de afspeeltijden van je audio-CDs toe aan je CD-labels of -hoesjes via een van de vier beschikbare methoden.: Opzoeken via internet. Importeren vanuit je MP3-bestanden. Automatisch overnemen van CD-tekst. Importeren van je MP3- of M3U-afspeellijsten van populaire spelers als iTunes, Windows Media Player, Musicmatch en anderen. Circulaire tekst is een eitje. Met de Circular Text tool kun je eenvoudig teksten maken die de contouren van de rand van een CD of DVD volgt. Werkt met elk lettertype op elke grootte zodat je de tekst kunt schalen, positioneren en draaien door de muis te bewegen. Je kunt zelfs een spiraal maken of teksteffecten met spaken, perfect voor titels van nummers of scènes, coprighttekst en iedere andere tekst. Werkt met alle printers. Je kunt iedere laser- of inkjetprinter gebruiken om prachtige labels te maken met SureThing 5 Deluxe. Maar dat is nog niet alles: Je kunt SureThing gebruiken om direct op bedrukbare CDs of DVDs te printen!

Contacteer ons