Meer resultaten voor cd bedrukken

cd bedrukken
 
cd bedrukken
Voor CD dupliceren ook wel CD branden genaamd wordt gebruik gemaakt van CD-recordables welke wij eerst bedrukken middels digitaaldruk, offsetdruk of zeefdruk, waarna de CDs met CD branders worden voorzien van audio of data. ¤ De standaard levertijd voor CD dupliceren zonder verpakking spindel bedraagt 9 werkdagen.
CD duplication calculator Datamax Benelux.
Wij kunnen uw CD bedrukken in CD offset bedrukking of in CD zeefdruk bedrukking. In het tijdperk van streamen zien wij steeds vaker dat een mooie CD in een mooie verpakking tegemoet komt aan de wens van veel consumenten om toch een tastbaar fysiek product in handen te hebben. Meer info
pennendrukkerij.nl
Cds of Dvds bedrukken met eigen printer Blog Go4Inkt.nl.
Als u dit programma nog niet heeft, kunt u deze gratis downloaden op de Canon website. Als u het programma heeft geopend, klikt u in de onderste balk op 'New' Art en klikt u op 'Disc' Label. Vervolgens komt u in een menu waar u het thema voor de CD kunt kiezen, in de onderste balk kunt u hiervoor de achtergrond en de layout wijzigen naar persoonlijke voorkeur. Wanneer u dit gedaan heeft, haalt u de CD tray uit de printer en plaatst u de CD hierop. Steek deze tray vervolgens zo ver in de printer, totdat de pijltjes met elkaar uitlijnen. Klik vervolgens op 'Afdrukken' in My Image Garden, deze zal indien nodig nog instructies geven over hoe de CD exact geplaatst moet worden. Als alles juist is geplaatst drukt u vervolgens op de Print-knop op uw printer. De printer zal nu moeten beginnen met de CD bedrukken! naar blog overzicht. 01-09-2022 Reinigen van uw printers.
CD DVD printen 2 inktjet -.
- CD DVD printen 1 labels. - CD DVD printen 2 inktjet. - CD DVD printen 3 thermal. - CD hoesjes printen DVD covers printen. Er zijn diverse manieren om een afbeelding tekst op een opneembare cdr of dvdr te krijgen.
Dupliceren Smash Visuals.
Laat uw gegevens achter, wij nemen binnen 12 uren contact met u op. bekijk onze portfolio. U kunt bij ons ook CD's' en DVD's' laten dupliceren en bedrukken. We leveren kant en klare producten: CD's' of DVD's' in wallets, digipacks, jewelboxen en drukwerk, zodat uw product er zeer verzorgd en professioneel uitziet. Onze producties zijn van hoge kwaliteit en bovendien scherp geprijsd. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende dupliceer- en persopdrachten van kleine aantallen tot hele grote aantallen. CD en DVD kopieën maken kan met een hoge kwaliteit. Alle producties zijn inclusief het dupliceren van de CD of DVD en inclusief full colour bedrukking met full colour drukwerk en verpakken! Aantallen tot 250 stuks worden gedupliceerd, bij hogere aantallen worden de CD's' of DVD's' geperst. DVD Bedrukking zonder doosje en hoes. DVD Bedrukking DVD doosje met hoes.
Prijzen cd en dvd persing of duplicatie Mirasound Media Services bv.
Hier vindt u enkele richtprijzen van cd en dvd persing in jewelcase, wallet en digipak. Een CD of DVD kun je in veel soorten verpakkingen en oplages laten persen. Tot 150 stuks wordt vaak, mede vanwege de lagere prijs, gekozen voor dupliceren kopiëren.
CD hoesjes full colour laten bedrukken? 123drukken.nl.
Luxe wijntas met koord. Papieren wijntassen met gedraaide handgreep blanco of bedrukt. Beurswand gebogen Zippit. Beurswand recht Zippit. Beurswand recht Zippit. Beurswand gebogen Zippit. Bij 123drukken kunt u cd covers laten bedrukken voor een scherpe prijs. U kunt al bedrukte cd covers bestellen vanaf 50 exemplaren. Lever uw eigen ontwerp bij ons aan en wij zorgen voor kwaliteitsdrukwerk. Kenmerken CD hoesjes.: Formaat: 124 x 125 mm. 300 grams gesatineerd MC. Enkelzijdig full colour te bedrukken. Optioneel: voorzien van laminaat. Vanaf 50 exemplaren. Kies een optie. Kies een optie. Kies een optie. Kies een optie. Kies een optie. Levertijd: 4 werkdagen. Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.
Cd-inlays drukken in topkwaliteit tegen scherpe prijzen.
Een professioneel gemaakt printproduct bezit nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht en onderscheidt zich duidelijk van zelf in elkaar gezette inlegvelletjes. Profiteer van de kennis van specialisten, laat uw persoonlijke cd-inlays bij ons drukken en verras uzelf en uw klanten met het overtuigende resultaat. We kijken uit naar uw bestelling en garanderen u de beste kwaliteit voor lage prijzen! Cd-inlays drukken volgens uw wensen. Bij ons hebt u het voor het zeggen: vertel ons hoe wij uw cd-inlays moeten bedrukken, zodat het kant-en-klare eindproduct ook helemaal voldoet aan uw wensen en ideeën. Voor de basis hebben wij goed gezorgd: u kunt tweezijdige of vierzijdige cd-inlays maken en zowel de voor- als achterkant laten bedrukken, geheel naar wens in kleur of zwart-wit. Voor klassieke jewel cases bieden wij ook tweezijdige inlays met geperforeerde zijflap aan. Zo kunnen uw cd's' goed in ieder cd-rek worden gesorteerd. Om ervoor te zorgen dat het lay-outen van cd-inlays zo makkelijk mogelijk is, stellen wij op onze productpagina's' handige templates om te downloaden ter beschikking. Op basis hiervan kunt u uw inlay precies opmaken zoals u wilt.
CD en DVD dupliceren en bedrukken RCG Groningen cd's' en dvd's' bedrukken.
Spelbord of kaartspel. CD's' en DVD's.' Scrum at School. CD en DVD bedrukken. Wilt u uw eigen CD of DVD laten dupliceren en professioneel bedrukken? RCG levert betaalbare oplossingen voor het volautomatisch kopiëren, verifiëren en bedrukken van CDs en DVDs. Toepassingen CD DVD duplicatie.: PC Games en zakelijke software. Mulimediapresentaties voor beurzen congressen etc. Promotiemateriaal en relatiegeschenken. Technische en gebruikersmanuals. Software distributie en updates. Een DVD is met haar grote opslagcapaciteit en superieure kwaliteit een perfect medium voor uw bedrijfspresentatie of instructiefilm. Bij RCG dupliceren én bedrukkenwijuwDVD in zowel kleine als grotere oplagen. Wij bedrukken de CD/DVD schijven krasvast, waterproof en UV bestendig in offset kwaliteit.Wijdupliceren en bedrukken DVDs al vanaf 25 exemplaren. Verpakking Naast het branden van de schijfjes zorgt RCG desgewenst voor een passende verpakking. Dit kan in een standaard Slimcase, Jewelcase of een DVD box voorzien van een full colour bedrukking. Maar ook een verpakking volledig op maat gemaakt is mogelijk bij RCG.
cd/dvd bedrukken.
Voor het bedrukken van uw CD/DVD/MINI CD HOCKEY CD maken wij gebruik van onze volledig automatische digitaal printlijn dat rechtstreeks op de drager drukt met milieuvriendelijke inkten en met een resolutie 1800dpi. De industriële discprinter is gebaseerd op de allernieuwste technologie namelijk digitaal printen op basis van milieuvriendelijke inkt. Deze industriële printer heeft het grote voordeel dat er rechtstreeks bedrukt kan worden vanuit een PDF, EPS, TIFF of JPG. Aangezien het hier gaat om een DIGITAAL TOESTEL kan het al vanaf 1ex. IDEAAL als proefdruk voor grotere opdrachten. Er kan ook gekozen worden voor verschillende opdrukken van enkele exemplaren die door ons bekeken en aangerekend worden als het totaal aantal exemplaren. vb: 5 versies x 50stuks prijs van 250ex. Dupliceren wordt ook vaak aangeduid als CD/DVD/MINI CD en HOCKEY CD branden, uw videofilm of bestanden worden gekopieerd naar lege CD/DVD/MINI CD of HOCKEY CD recordables.
CD en DVD printen - Segers Drukkerij.
CD en DVD printen. Cds en DVDs printen wij direct op de drager. Dit biedt de beste en mooiste afwerking. Bijvoorbeeld een dvd met uw bedrijfspresentatie kunnen wij zo met uw eigen herkenbare huisstijl bedrukken. Kleine oplage cds printen. Wilt u een kleine oplage cds of dvds laten printen?

Contacteer ons