Meer resultaten voor cd bedrukken zelf

cd bedrukken zelf
 
CD dupliceren branden.
linkerzijde in VinylSleeve 4 pagina.: wallet zonde flap voor CD, DVD of Blu Ray Disc. rechterzijde in VinylSleeve 4 pagina.: 1x 12 vinyl 180gram in binnenhoes. linkerzijde in VinylSleeve 4 pagina.: wallet zonder flap voor CD, DVD of Blu Ray Disc.
CD sleeves drukken en bestellen - Drukland.
Vanaf 10 stuks. Full colour bedrukt. Bestel cd sleeves. Altijd gratis verzending. Levertijd CD sleeves. Wij produceren alles zelf, en daarom kunnen wij ook vlot leveren! De standaard levertijd van de sleeves is 4 werkdagen, maar bestel je vandaag in spoed dan heb jij de CD sleeves morgen in huis!
cd bedrukken zelf
Cd-inlays drukken in topkwaliteit tegen scherpe prijzen.
Een of beide zijdig bedrukt - naar keuze in een of vier kleuren full colour. 135g gesatineerd MC andere dikte op aanvraag mogelijk. Cd-inlay vier pagina's' als booklet.: 1-breuk gevouwen, rondom schoongesneden. Cd-rugblad 2 keer aan de zijde geperforeerd.: links en rechts geperforeerd rondom, schoongesneden. Technische wijzigingen voorbehouden! Cd-inlays drukken om professioneel mee voor de dag te komen. Cd's' zijn nog steeds populair, ook al wordt de markt steeds meer overspoeld door mp3, streamingdiensten en digitale radiozenders. Toch worden de goede oude cd's' ook vandaag de dag nog graag gebruikt als muziekmedium en gegevensdragers en zijn ze bijzonder voordelig te produceren. Als u cd's' wilt verkopen of als relatiegeschenk wilt aanbieden, moet u er wel voor zorgen dat uw product de aandacht krijgt dat het verdient. Dat doet u door een professionele vormgeving, die tussen de concurrerende producten zeker opvalt. In onze onlineshop bieden wij alles wat u hiervoor nodig hebt. Door uw cd-inlays te bedrukken, zorgen wij voor het nodige hoogglanzende effect dat uw klanten aanspreekt en hen nieuwsgierig maakt. Een professioneel gemaakt printproduct bezit nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht en onderscheidt zich duidelijk van zelf in elkaar gezette inlegvelletjes.
HEMA Foto: Grootste assortiment foto artikelen online - HEMA.
vergrotingen en posters. foto's' en video's' digitaliseren. druk je foto's' af via de snelservice en haal ze direct op in een winkel naar keuze. druk je foto's' af. foto op canvas. foto op canvas met lijst. foto op aluminium. foto op hout.
CD laten drukken? Musicgroup.nl. Join.chat.
Wij kunnen de gehele vormgeving voor onze rekening nemen, maar als u zelf al een ontwerp heeft kunt u dat natuurlijk ook bij ons aanleveren. Wilt u uw CD drukken? Met een oplage vanaf 50 stuks kunt u bij Music Group terecht om cds of CD hoesjes te laten bedrukken.
CD persen CD drukken CD fabriek CD's' persen.
De voordeligste cd fabriek van de Benelux. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. CD Drukken.nl biedt top kwaliteit CD en DVD persingen voor de laagste prijzen. Onze prijzen zijn 'all' in'' dus inclusief drukwerk, verpakkingen en drukwerkcontrole. Heeft u levering in 2-5 dagen nodig? Ook dat is geen probleem. Omdat wij in zeer grote hoeveelheden cd's' persen kunnen we de kosten laag houden. Daar profiteert U van! Of u nu een volledig ontwerp wilt of enkel uw zelf ontworpen materiaal drukklaar laten maken, onze ervaren medewerkers verzorgen het graag voor u. De" CD is vanochtend geleverd en ziet er perfect uit" Aart van Bergen Alles" is goed aangekomen en uitgedeeld. Super bedankt voor de snelle service" Morning Coffee Records Het" druk werk ziet er heel goed uit" Ik" ben 100 tevreden over het resultaat. Nogmaals bedankt" Edson en Marie-sol Ik" wil nog even zeggen, dat de cds er erg goed uitzien. En het geluid staat er goed op" Jeanet Het ziet er prachting uit. Kortom; 100 tevreden! Artsen zonder Grenzen. Kamer van Koophandel. 2022 CD Drukken.
CD labels printen - Webwijzer.
CD labels printen. Om CD's' of DVD's' te labelen zijn er zelfklevende etiketten op A4-vellen te koop, die je met een printer kunt bedrukken. Hierbij kun je gebruikmaken van gratis software om een rond label op maat te printen. Handleiding: printen van een CD label. In deze handleiding wordt gebruik gemaakt van het gratis programma Undercover10. Dit is een klein programma voor het printen van hoesjes en labels voor CD's' en DVD's. Foto's' kunnen hiermee precies op maat worden gemaakt voor zelfklevende vellen met CD/DVD etiketten. Platform: Windows alle versies. Let op: er wordt een afbeelding geprint.
Cd persen doe je goedkoop bij de Art of sound studio.
Hieronder kunt u de prijs van uw cd berekenen. Ziet u echter geen calculator dan moet u deze pagina herladen F5 drukken voor Firefox, CTRL R voor Google Chrome. Dit zijn maar enkele voorbeelden, maar iedere type cd kunnen wij voor u maken. Neem contact met ons op voor bijvoorbeeld een dubbele digipack met poster, wij komen dan met een scherpe offerte. Deze prijzen zijn exclusief Stemra kosten. Voor meer info over Stemra en of het nodig is vindt u hier. Indien u zich wilt aanmelden bij Stemra maken wij dit kosteloos voor u in orde. Bestel nu uw cd persing! Een paar veel gestelde vragen. Ik heb maar 100 cd's' nodig, wat nu? Het probleem bij persen is dat de start kosten gelijk de hoogste zijn. Maar een persing van 500 stuks is kost ongeveer hetzelfde als 200 cds laten branden en dan moet u het nog allemaal los inpakken. Sinds de cd tegenwoordig meer een promotie artikel is en niet meer de hoofd inkomsten bron bij artiesten kan het lonend zijn om van de 500 cds er 100 te verkopen.
Afdrukken op een cd/dvd.
Als u dit niet doet, kan er een afwijking in de afdrukpositie optreden met een slecht resultaat tot gevolg. Plaats het hulpstuk met de cd/dvd met de afdrukzijde naar boven in de printer: schuif het hulpstuk over de cd-/dvd-geleider tot de tekens op het hulpstuk en de uitvoerlade tegen elkaar vallen. Druk op de papierknop. Het cd-/dvd-hulpstuk wordt automatisch goed geplaatst. Dit duurt ongeveer 30 seconden. Afdrukken op een cd/dvd. Met EPSON Print CD kunt u afbeeldingen afdrukken op een cd of dvd. Volg de onderstaande instructies voor het afdrukken op een cd/dvd met behulp van EPSON Print CD.
Dupliceren CD DVD -IDigital.
Deze manier van bedrukken is de standaard in onze branche. Alle geleverde disc's' zijn van de hoogste kwaliteit en zijn uv bestendig en water- en krasvast. Onze disc's' staan dan ook voor kwaliteit. Orders vanaf € 100,-, ex btw worden gratis verzonden. Dupliceren CD met inktjet CD Thermisch CDmet uvprint. Dupliceren DVD met inktjet DVD Thermisch DVDmet uvprint. Dupliceren DVD keepcase en inlay kompleet. Dupliceren DVDmet inktjet DVD Thermisch DVDmet uvprint. prijzen zijn ex btw. Vraag een gratis voorbeeld aan. Wilt u vooraf zelf zien en voelen hoe onze opdruk kwaliteit is?
Duurzaam Drukwerk Online Groenprint.nl Eco FSC Drukkerij.
Drukken zonder bomen kappen. 100 eigen productie. Gratis blanco geleverd. Duurzaam Drukwerk Online Groenprint.nl Eco FSC Drukkerij. 6027 geplante bomen. Lees hier meer. Offerte op maat. Bedrukte sleeve om wijndoos inclusief wijndoos. Bestekzakjes met servet. Brievenbusdoos met bedrukte sleeve Nieuw. Brochures Magazines BESTSELLER. Doosjes met scharnierdeksel Nieuw. Flyers ongevouwen BESTSELLER.

Contacteer ons