Meer resultaten voor cd bedrukken online

cd bedrukken online
 
cd bedrukken online
Zelf Cd Bedrukken - Vinden.
Cd s of Dvds bedrukken met eigen printer Blog Go4Inkt.nl. Cd s of Dvds bedrukken met eigen printer. 12-09-2019, door: Team Go4inkt. Tags: Algemeen naar blog overzicht. Wanneer u zelf een CD of DVD brandt, hebben deze doorgaans niet de mooie bedrukking op de CD die je zou krijgen als je de CD in de winkel koopt. Ontwerp je eigen cd cover - Drukland.nl. Bedrukking op je cd cover. Het gaat natuurlijk om de muziek die op het schijfje staat. Maar een album kan niet zonder een gave cd cover. Bij ons bestel je eenvoudig jouw eigen cd cover. En alleen jij bepaalt wat er op gedrukt wordt. Zo kun je gaan voor een tof grafisch design, een stoere foto van jullie als band of een totaal andere afbeelding. CD maken - je eigen cd laten maken bij DeCDPerserij.nl. Lees meer
pennendrukkerij.nl
CD hoesjes full colour laten bedrukken? 123drukken.nl.
CD hoesje 124x125mm. CD hoesjes bedrukken. De cd hoesjes worden gefabriceerd uit 300 grams gesatineerd MC materiaal. De CD covers worden enkelzijdig full colour bedrukt en gratis bij u geleverd. Laat uw CD hoesjes lamineren. Geef uw CD hoesjes een luxe uitstraling door voor de optie 'lamineren' te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de CD hoesjes beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Ook biedt een gelamineerde CD cover betere bescherming tegen de zon. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk. Heeft u vragen over de CD hoesjes? Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de CD hoesjes? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30: tot 17:00: uur voor u klaar. Levertijden worden op. de productpagina's' vermeld. Alle producten worden gratis naar. 1 adres in Nederland verzonden.
Bedrukte DVD, CD, Blu-ray of hoesjes - Onlinewinkelcentrum.be.
Klok merrie met veulen. Het grootste online winkelcentrum van Belgie. Kunst en lifestyle. Bedrukte DVD, CD, Blu-ray of hoesjes. Ben je getrouwd of had je iets anders te vieren en is er gefilmd op jullie feest? Dat is natuurlijk super gaaf dat dit vast gelegd is zodat je het jaren later nog altijd eens terug kunt kijken en nog altijd kunt na genieten. Het zou uiteraard helemaal leuk zijn als je de DVD en het hoesje kunt laten bedrukken en aan familie en vrienden kunt geven met een super gave opdruk.
Enveloppen aflopend bedrukken? Bestel bedrukte enveloppen online.
En de prijs daardoor ook niet. Drukwerk maken met een aflopende bedrukking is over het algemeen geen probleem, maar als het gaat om enveloppen dan zal menig drukkerij tegen beperkingen aan lopen. Maar wat wordt precies bedoeld met enveloppen aflopend bedrukken? Met aflopende bedrukking wordt bedoeld dat de afdruk aan alle zijden tot de rand loopt, zonder witrandjes! Digitale produktie vraagt om een witrand rondom en ouderwetse produktie om een centimeter grijperwit. Vroeger was je dus altijd overgeleverd aan de beperkingen van de huidige techniek en enveloppen aflopend bedrukken werd vaak omzeild, of het was alleen interessant bij grote aantallen. Maar dat is nu verleden tijd! De machines van PIM Print zijn afgestemd op een snelle aanmaak en het presteren op hoge kwaliteit. Heeft je ontwerp een aflopende bedrukking? Dan zal dit automatisch worden aangehouden. Het enige dat je hoeft te doen is het ontwerp tot de rand te maken en de rest gaat vanzelf. En dat kan ook bij een kleine oplage!
CD en DVD dupliceren en bedrukken RCG Groningen cd's' en dvd's' bedrukken.
Ik wil graag een offerte voor bedrukking van CD's' of DVD's.' Full colour opdruk. CD enveloppe papier. CD case cover bottom. CD case boekje bottom. DVD box omslag. DVD box omslag boekje. Hoe heeft u ons gevonden? Mond tot mond. Ben al klant. De" specialist in het aanbrengen van wanddecoratie." RCG heeft de wanddecoratie van ons nieuwe kantoor in Heerenveen uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. RCG is een bedrijf dat servicegericht is en waar continu wordt meegedacht. Een groot voordeel is dat ze een specialist in huis hebben die de wanddecoratie aan kan brengen. Evert Koopmans, KPMS Bouwadvies. Erg" tevreden over de kwaliteit en snelle service." Sinds dit jaar is RCG onze huisdrukker. We hebben hier voor gekozen omdat wij al jaren een prettige samenwerking ervaren. RCG is een behulpzaam bedrijf dat altijd met je mee denkt. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de kwaliteit en de snelle service. Nicole Bilderbeek, Juridische Faculteitsvereniging Groningen, JFV. Henk Vlot, Ordermanagement. Maak kennis met ons team. RCG online beheer en bestelsysteem.
Professionele booklets laten drukken voor eigen cds en dvds.
Cd dvd covers. Cd dvd covers. Bereken aan hand van onze papiergewicht rekenmodule handig en gemakkelijk het gewicht van het drukwerk. Hulp nodig bij het opmaken van de bestanden? Neem dan contact met ons op wij helpen je graag: 31 0 53 7 44 00 38. Hulp en veel gestelde vragen voor Cd dvd covers. Hoe weet ik of mijn bestanden geschikt zijn om te drukken? Welke resolutie moeten mijn afbeeldingen hebben? Wat is Afloop? Onze service en voordelen. Simpel zelf samenstellen. altijd de beste aanbieding. Vanaf 1 tot 20.000 exemplaren. in alle oplages mogelijk. Optionele uitgebreide controle. door ons serviceteam van grafische specialisten. Instructies en werktekeningen. beschikbaar voor jouw drukwerk. Kostenloze standaard controle. en optimalisatie van de bestanden. Aannemen en verwerken. van PDF-, JPEG- of TIFF-bestanden. inclusief kopen op rekening. 24 uur per dag 7 dagen in de week.
AE audio productions Online - CD-R/DVD-kopieen -.
U heeft de keuze uit.: Thermoprint in 4 verschillende kleuren 1 kleur tegelijk. Everest print full color. Zeefdruk PMS kleuren, minimale oplage 100 stuks. Als u een offerte wilt voor het laten maken van CD-R of DVD-kopieën, Stuur dan een e-mail naar info@ae-audio.nl.
Direct printen op cd en dvd - FANtv.nl.
Direct printen op cd en dvd. Wil je dat je zelfgebrande cd's' en dvd's' er perfect uitzien? Maak dan geen gebruik van stickers, maar van schijfjes waarop je de afbeelding direct kunt afdrukken. Wat je hier voor nodig hebt zijn printable cd's' of dvd's. Deze zijn te koop bij iedere online winkel die veel verschillende cd's' en dvd's' in zijn assotriment heeft zitten. Full printable cd's' zijn het best. Deze missen het bekende transparante plastic cirkeltje in het midden. De te bedrukken oppervlakte loopt door tot de opening. Verder heb je een printer nodig waarbij je het schijfje gewoon in de printer kunt stoppen. Het aantal printers dat daar toe in staat is is beperkt, maar het hoeft helemaal geen dure specialistische printer te zijn. Deze zijn er wel, maar de Photosmart D5160 van HP is er ook prima toe in staat.
tutorial - eigen CD/DVD labels maken - Fotografille.
Zo kun je een foto gebruiken als je een DVD met fotos hebt gebrand, maar bijvoorbeeld ook een afbeelding van een artiest op een liedjes CD. Kijk mee en ga daarna zelf aan de slag met het maken van je eigen CD/DVD labels! Meer tutorials om uit te proberen.: tutorial - donkere delen in je foto snel oplichten in Photoshop. tutorial - wit warmer maken in je foto. tutorial - kleurenpalet maken in Photoshop. Stap 1: Dit pak met CD labels kocht ik bij HEMA.
CD, DVD, Blu-Ray dupliceren bedrukken Voor 18u besteld, morgen verzonden! - TWIKS MEDIA NL.
5 - 10. 11 - 20. 21 - 50. Aanleveren van brandklare bestanden is hiervoor een must. Brandklaar wil zeggen dat de aangeleverde bestanden niet meer geconverteerd moeten worden voor CD, DVD of Blu-Ray spelers denk aan cda CD's, VIDEO_TS DVD en AVCHD-verzameling/BDMV Blu-Ray en dat alle data aangeleverde data compleet is. UITLEG 1 HOE MAAK IK ZELF DVD/BlU-RAY BESTANDEN? UITLEG 2 HOE MAAK IK ZELF DVD/BLU-RAY BESTANDEN? DVD of Blu-Ray branden en bedrukken. Laat bij ons een bestaande of nieuwe CD, DVD of Blu-Ray disc publiceren! Met of zonder opdruk en keuze in verschillende beschermhoezen. Je disc laten bedrukken? Dat is geen enkel probleem! Vanaf 1 stuk is jouw CD, DVD of Blu-Ray bedrukt! Heeft u een hogere aantal nodig dan 25 stuks nodig? Voer het aantal in en bereken direct je prijs. Bij grotere aantallen vanaf 15 stuks moet je rekening houden met een langere levertijd 4 tot 5 werkdagen, bij meer dan 30 stuks zelfs 6 tot 7 werkdagen. Twiks Media is dé manier voor CD publicatie, DVD publicatie en Blu-Ray publicatie!

Contacteer ons